Begeleiding tijdens evenement

Veiligheid staat altijd op nummer 1

De eerste reden waarom je bij het huren van het springkussen begeleiding nodig hebt is voor de veiligheid. Sommige luchtkussens zijn hoog en kinderen klimmen graag op de zijkanten/wanden. Je moet er toch niet aan denken dat je kind zonder uitstekende begeleiding toch hierop klimt? Precies, wij ook niet! Om de veiligheid van de kinderen te garanderen is begeleiding dan ook verplicht! Dit kan in sommige gevallen het beste door één van onze professionals in te huren. En dan doelen we met name op een evenement. Bij mensen thuis houden de ouders meestal wel een oogje in het zeil, maar tijdens een dagje weg kan het wel eens zijn dat ze even niet opletten. Als er dan niemand toezicht houdt kan dit gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan een stroompanne. Het springkussen zakt naar beneden en er zitten nog kinderen in. Als er dan niemand is die weet hoe je moet handelen op zo'n moment... De gevolgen kunnen ernstig zijn. Zoals je kunt merken nemen wij de veiligheid zeer serieus.


Professionaliteit

Een tweede voordeel van begeleiding is de professionaliteit die bij een springkussen komt kijken. Is het springkussen juist opgezet? Is er geen kans dat hij tijdens het springen nog los komt van de ventilator waardoor hij instort? Het zijn simpele vragen, maar er ontstaan veiligheidsrisico’s wanneer iemand een springkussen op gaat zetten die dat nog nooit heeft gedaan. Daarom plaatsen wij ook altijd al onze springkussens zelf. Zo weten wij zeker dat het goed gedaan is. Bovendien weten wij precies waar we op moeten letten, bij welk springkussen ze welke fratsen kunnen uithalen, waar de gevaren zitten. Met begeleiding neem je een hele hoop risico's weg. 


Ontzorgen

Het doel van begeleiding is altijd ontzorgen. Bijvoorbeeld als jij degene bent die het springkussen heeft gehuurd en je weet dat je zelf geen omkijken hebt naar het springkussen als je bezig bent met de rest van het feest of evenement. Of in het geval dat je de vader of moeder bent van het kind dat op het springkussen springt. In beide gevallen wordt het gewaardeerd als je weet dat er iemand bij het springkussen staat die ziet wanneer het mis gaat en die dan ook adequaat kan ingrijpen.


Tarieven begeleiding/toezichthouder

Per attractie 4 uur begeleiding/toezichthouder €160,00

Ieder extra uur €35,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.


Stuur een mail naar info@mvk-verhuur.nl voor een op maat gemaakte offerte.