Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus... we moeten er samen doorheen!


Dankzij het Coronavirus staat ons leven compleet op z'n kop. De nieuwe maatregelen zijn inmiddels bekend. We moeten tot en met 28 april zoveel mogelijk thuis blijven en contacten buiten het gezin vermijden. Alle evenementen (waarvoor een vergunning nodig is) zijn tot 1 juni verboden. Helaas heeft dit voor ons bedrijf ook gevolgen en ook wij moeten maatregelen treffen. 


Wij vermijden momenteel alle contacten, dit om eventuele verspreiding tegen te gaan. Dit is geen moment om risico's te nemen. Wij moeten samen onze verantwoordelijkheid nemen. 


Wat betekent dit dan precies?

Tot en met minimaal 28 april 2020 verhuren wij niets. Wij hopen dat de maatregelen vanuit de Overheid dan zullen worden opgeheven.


Wilt u annuleren?

Het is begrijpelijk dat er onder deze omstandigheden geen feesten meer worden gehouden. U krijgt bij ons dan ook "Corona Garantie". Dit houdt in dat, zolang de samenkomsten niet mogen, u de datum van de reservering kosteloos kunt aanpassen. Wij kunnen eventueel ook verplaatsen naar 2021.


Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij u graag naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM.


Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.


Wij danken u voor uw begrip en wensen jullie een goede gezondheid.