Over ons

MVK verhuur is een jong, dynamisch bedrijf met een passie om jouw feest of evenement onvergetelijk te maken! Wij doen het net even iets anders als andere verhuurbedrijven. Bij ons huur je écht zonder zorgen!

Bij MVK verhuur staat service op de eerste plaats. Wij hebben alle kussens op voorraad en volledig in eigen beheer. Je kan bij ons geen springkussens of attracties zelf ophalen. Voor het behoud van onze spullen, en om jou te kunnen verzekeren dat je altijd een goedgekeurd en schoon springkussen en/of attractie bij ons huurt hebben wij hier echt bewust voor gekozen.

Andere verhuurders adverteren anders dan wij. Bij ons zit de op- & afbouw en de schoonmaak in de prijs. Alsook eventuele kabelhaspels en grondzeilen. Onze prijs omvat alles! Waar je bij andere verhuurders vaak een offerte moet aanvragen voor de prijs met op- en afbouw - en er dan ineens een hele berg geld bij komt -, weet je bij ons gelijk wat je kwijt bent.

Wat krijg je allemaal voor deze prijs? Het springkussen wordt:
- gebracht
- opgezet
- afgebroken
- opgehaald
- schoongemaakt

Bij ons betaal je absoluut niet meer als bij een ander, al lijkt dit op het eerste gezicht wel zo. Je krijgt bij ons 'het duurste pakket' voor een mooie en eerlijke prijs. Bij andere verhuurbedrijven kan je bv. zelf de kussens of attracties ophalen voor een lagere prijs, maar dit houdt in dat je zélf het kussen of attractie moet ophalen, zélf moet opbouwen, zélf moet schoonmaken, correct terug oprollen en weer moet gaan terug brengen.

Zorgeloos genieten van een gezellige dag met vrienden en familie! 

In onze webshop kan je zelf eenvoudig online reserveren. Je ziet direct wat het je gaat kosten, hoeveel borg wij vragen en of het artikel beschikbaar is op de gewenste datum. Bovendien kan je eventueel gelijk online betalen via iDeal. In 99,9% van de reserveringen kunnen wij voldoen aan de gewenste datum en tijd. Het kan echter voorkomen dat wij toch niet kunnen op een bepaalde datum of tijdstip. In dit geval hoort u spoedig van ons.

Voor een prijsofferte voor een evenement kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn. Stuur een mailtje naar offerte@mvk-verhuur.nl en informeer naar onze speciale prijs. Eventueel kunnen wij ook toezicht leveren bij een evenement. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wij hopen jullie snel van dienst te mogen zijn.