Over ons

Begonnen als geintje

Wat als geintje begon in 2016 met één springkussen voor eigen gebruik, is nu een serieuze zaak geworden voor ons. Wij zijn naast onze fulltime baan in loondienst ieder weekend (soms ook doordeweeks) en in de vakanties bezig met het plaatsen van springkussens bij particulieren, bedrijven en op evenementen.


Dertien springkussens, zeven spelkussens, feestpoppen en partymateriaal

Inmiddels beschikken wij over dertien springkussens, waaronder een buikschuif- & stormbaan, zeven spelkussens, feestpoppen en feestmateriaal. Alles in eigen voorraad en eigen beheer. Wij brengen en plaatsen het springkussen bij de klant en halen deze ook weer op. Bij ons kan geen enkel springkussen zelf afgehaald worden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld - als onderdeel van onze service - zodat wij zeker weten dat het springkussen op de juiste en op een veilige manier geplaatst is.


Belangrijk om te weten

Zorgeloos genieten van een gezellige dag met vrienden en familie! Dat is waar wij voor staan en ontzorgen is onze kracht! Voor een offerte op maat stuur je het beste een mailtje naar info@mvk-verhuur.nl. Kijk hier voor de mogelijkheden.


Wij hopen je snel van dienst te mogen zijn en danken je alvast voor het vertrouwen!