Over ons

MVK verhuur is een jong, dynamisch bedrijf met een passie om uw feest en/of evenement onvergetelijk te maken! Bij MVK verhuur staat service op de eerste plaats. Daarom hebben wij besloten om ons verhuurbedrijf net even iets anders te runnen als een ander verhuurbedrijf. Hier zit echter een hele goede reden achter. Dit leggen wij u graag uit.

Wij hebben alle kussens in eigen voorraad en eigen beheer. Bij ons is geen enkel spingkussen zelf af te halen. Dit is voor ons aan de ene kant vervelend omdat onze prijzen op de website op het eerste oog hoger zijn dan die van een ander (lees: onze prijzen zijn inclusief op- en afbouw!). Iemand anders kan adverteren met vanaf prijzen waardoor ze lager lijken. Maar wij adverteren liever eerlijk. Waarom kiezen wij voor deze aanpak? Allereerst voor het behoud van onze springkussens en attracties. Wij kunnen u op deze manier verzekeren dat u altijd een goedgekeurd en schoon springkussen en/of attractie bij ons huurt. Bovendien hebben wij voornamelijk grote springkussens in ons assortiment. Deze wegen tientallen en soms zelfs honderden kilo's en moeten op een bepaalde manier worden opgerold om terug in de zak te passen. Logischerwijs weten de meeste mensen niet hoe of wat... Maar wees dus gerust. Wij ontzorgen volledig en er hoeft niet meegeholpen te worden. Wij leveren, plaatsen, komen het ophalen en maken na afloop alles schoon. Top toch?! Oh ja, wij hebben ook altijd kabelhaspels bij en grondzeilen, deze hoeft u dus bij ons ook niet apart nog eens bij te huren en te betalen. Bij ons is het echt full service. 

Nog een leuke bijkomstigheid is dat u bij ons direct weet waar u aan toe bent. Als u meerdere dingen wilt huren maken wij uiteraard graag een offerte op maat, maar bij "losse" verhuur kunt u alles al uitrekenen en zelf vastleggen in onze webshop.

Nog even op een rijtje:
- wij brengen alles
- plaatsen alles
- halen alles op
- poetsen alles

In sommige gevallen kan het zijn dat wij extra schoonmaakkosten vragen. Dit kan het geval zijn bij evenementen waar bv. water en schuim gebruikt wordt. Of als de kinderen geschminked zullen worden en met schmink in de springkussens gaan. Hier wordt altijd vooraf over gecommuniceerd. Ook indien het springkussen op een kunstgrasveld komt te staan wordt er extra gerekend omdat de rubberen balletjes overal tussen kruipen en wij dus extra lang aan het stofzuigen zijn.

Zorgeloos genieten van een gezellige dag met vrienden en familie! Dat is in ieder geval waar wij voor staan.

Voor offerte op maat stuurt u een mailtje naar info@mvk-verhuur.nl. Eventueel kunnen wij ook toezicht leveren bij een evenement. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn en danken u alvast voor het vertrouwen!