Over ons

Begonnen als geintje

Wat als geintje begon in 2016 met één springkussen voor eigen gebruik, is nu een serieuze zaak geworden voor MVK verhuur uit Hoogerheide. Wij zijn naast onze baan in loondienst ieder weekend en in de vakanties bezig met het plaatsen van springkussens bij particulieren, bedrijven en op evenementen.


Dertien springkussens, zeven spelkussens, feestpoppen en partymateriaal

Inmiddels beschikt MVK verhuur over dertien springkussens, waaronder een buikschuif- & stormbaan, zeven spelkussens, feestpoppen en partymateriaal. Alles in eigen voorraad en eigen beheer. De medewerkers van MVK verhuur brengen en installeren het springkussen bij de klant en halen deze ook weer op. Bij ons kan geen enkel springkussen zelf afgehaald worden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld - als onderdeel van onze service - zodat wij zeker weten dat het springkussen goed staat. 


Belangrijk om te weten

Zorgeloos genieten van een gezellige dag met vrienden en familie! Dat is waar wij voor staan en ontzorgen is onze kracht! Voor offerte op maat stuur je het beste een mailtje naar info@mvk-verhuur.nl. Kijk hier voor de mogelijkheden.


Wij hopen je snel van dienst te mogen zijn en danken je alvast voor het vertrouwen!