Over ons

MVK verhuur is een jong, dynamisch bedrijf met een passie om jouw feest onvergetelijk te maken! Wij doen het net even iets anders als andere verhuurbedrijven. Bij ons huur je écht zonder zorgen!

Bij MVK verhuur staat service op de eerste plaats. Zo hebben wij alle kussens op voorraad en dus in eigen beheer. U kunt bij ons ook geen springkussens of attracties zelf ophalen. Voor het behoud van onze spullen, om u te kunnen verzekeren dat u altijd een goedgekeurd en deftig springkussen of attractie bij ons huurt hebben we hier bewust voor gekozen.

Bij ons betaald u niet meer als bij een ander, u krijgt bij ons 'het duurste pakket' voor een mooie en eerlijke prijs. Bij andere verhuurbedrijven kunt u zelf de kussens of attracties ophalen voor een lage prijs, maar dit houdt in dat u zélf het kussen of attractie moet ophalen, zélf moet opbouwen, zélf moet schoonmaken, correct terug oprollen en weer moet gaan terug brengen. Wij regelen dit alles voor u! Wij komen het brengen, wij bouwen het volledig voor u op (u hoeft niet te helpen), wij komen het weer afbreken (en doen gelijkertijd een kleine inspectie) en wij maken het bij ons helemaal schoon voor de volgende huurder.

Zorgeloos genieten van een gezellige dag met vrienden en familie! 

In onze webshop kunt u zelf eenvoudig online reserveren. U ziet direct wat het u gaat kosten, hoeveel borg wij vragen en of het item beschikbaar is op de gewenste datum. Bovendien kunt u eventueel direct online betalen via iDeal. Onze webshop is gekoppeld aan onze agenda en voorraad waardoor u direct een kussen of ander item kunt vastleggen. U hoeft niet te wachten op een bevestiging! In 99,9% van de reserveringen kunnen wij voldoen aan de gewenste datum en tijd. Het kan echter voorkomen dat wij toch niet kunnen op een bepaalde datum of tijdstip. In dit geval hoort u spoedig van ons.

Voor een prijsofferte voor een evenement kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn. Stuur een mailtje naar info@mvk-verhuur.nl en informeer naar onze speciale prijs. Eventueel kunnen wij ook toezicht leveren bij een evenement. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij hopen jullie snel van dienst te mogen zijn.

Vriendelijke groet,
MVK verhuur