Bezorging inclusief op- en afbouw

Onze prijzen zijn inclusief btw, op- en afbouw en schoonmaakkosten maar exclusief transportkosten en borg.

Transportkosten
De transportkosten bedragen € 0,60 per gereden kilometer. De kilometers worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 4641VZ naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de spullen). Voor deze prijs hebben wij ook de bus geladen met de gehuurde items, bouwen we het item voor u op (indien nodig), komen we het voor u afbouwen, nemen we het weer mee naar ons magazijn en maken we het item schoon voor de volgende huurder.

Borg
U betaald altijd €100 borg per reservering. Indien u de borg via iDEAL betaald heeft, storten wij de borg binnen een week weer terug op uw bankrekening (meestal een dag na de huur of de dag erna al). Indien u de borg contant aan ons betaald heeft, krijgt u deze direct terug als wij het item komen afbouwen en ophalen.

Ons team controleert (ter plaatse) de items op schade of extreme viezigheid ed.
In extreme gevallen zijn we dan ook genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen.
Deze worden dan verrekend met de borg.

Opbouwhulp door MVK verhuur
Wij verzorgen de op- en afbouw van het gehuurde artikel. U hoeft niets te doen!

Schoonmaakkosten
Wij kijken onze kussens na ophaling altijd volledig na en maken deze dan weer schoon voor de volgende huurder. Dit zit bij de prijs inbegrepen!

Bezorgingsregio
Wij kunnen bezorgen in heel Nederland maar zijn vooral werkzaam in onze eigen regio. Wij bezorgen in Ossendrecht, Hoogerheide, Woensdrecht, Huijbergen, Putte, Calfsven, Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Roosendaal, Oud-Gastel, Sint-Annaland, Tholen, Essen (B), Kalmthout (B), Putte-Kapellen (B), Stabroek (B), Ekeren (B), Schoten (B) en nog op veel meer plaatsen rondom Ossendrecht. Transportkosten kunt u berekenen in het winkelmandje.